Giancarloloi coaching

Meer succesverhalen

(meer…)

Anke

(meer…)

Bryan

Ik ben tot nu toe ruim 10 kg vetmassa verloren en ben eindelijk van mijn buikje af! Daarnaast voel ik me een stuk prettiger in mijn lijf. Voorheen trainde (ruim 15 jaar training,6 dagen per week) en at ik op gevoel, maar het resultaat viel tegen en mijn vetpercentage steeg.

(meer…)

Richard

Ik ben heel erg tevreden met de coaching van Giancarlo. Inmiddels ben ik 4KG vetmassa kwijt, voel me fit en ben eindelijk weer happy met mezelf!

(meer…)

Mariska

Ten eerste het resultaat! Is gewoon gegarandeerd. Dit al gezien bij mijn dochter, en een kennis. Inmiddels ben ik 10.3 kg lichter! En dit zonder enige moeite. Daarbij komt dat ik Giancarlo persoonlijk ken vanuit de sportschool. Een zeer gedreven/bevlogen mens. Spontaan, en vooral zelf sporter. Hij weet wat je wilt, en weet waar hij het over heeft. (meer…)

Twan

Giancarlo heeft mijn slechte eetgewoonten getransformeerd naar een gezonde levensstijl. Hij is geduldig, serieus en zorgt voor realistische doelen. Zijn praktische advies heeft geleid tot -4KG vetmassa in 6 weken, een betere hormoonhuishouding en meer energie.

(meer…)

Lex

Mijn vetpercentage is verlaagd naar 18% tijdens een maand droogtrainen, vervolgens heb ik ongeveer 4 kg spiermassa opgebouwd tijdens mijn bulk van 6 maanden. Dankzij de coaching heb ik geleerd om

(meer…)

Denise

Ik ben vetmassa verloren en gegroeid in spiermassa. Door middel van Giancarlo’s aanpak en tips ben ik nu 3 kg vetmassa verloren in een maand, hier ben ik ontzettend tros op! Dit geeft mij energie om dit door te pakken.  (meer…)

Christine

Voor mijn coaching bij Giancarlo had ik niet de juiste kennis over voeding en beweging.  Dit maakte het moeilijk om mijn gestelde doelen te behalen. Ik had hier hulp bij nodig. Tot nu toe ben ik 4kg vetmassa verloren en ben ik zeer tevreden. Door de kennis en goede begeleiding van Giancarlo (meer…)

Yasmin

Voordat ik startte bij Giancarlo deed ik eigenlijk van alles wat met voeding, maar voornamelijk te veel eten. Nu is dit juist aangepast aan de behoefte wat m’n lichaam nodig heeft om mijn doel te bereiken. Zo ben ik gestart met droog trainen, waarbij ik 5kg vetmassa ben verloren. Nu ben ik inmiddels 3 maanden aan het lean bulken en dat gaat de goede kant op! (meer…)

Andress

Vijf maanden geleden ben ik begonnen bij Giancarloloi, inmiddels 18,9KG afgevallen! Na het krijgen van 2 kinderen vlot achter elkaar was het tijd om aan mezelf te denken. Voordat ik bij Giancarloloi begon, was ik eerst bezig met een koolhydraatarm dieet en viel binnen no time heel veel af. Na een paar maanden kwam ik ook heel snel weer aan en meer dan daarvoor. (meer…)

Rochelle

Onze oude sportschool hield er mee op. Met een nieuwe start kwamen we ook bij Giancarlo terecht. Wilde met mijn 60 jaar nog eens proberen alles uit de kast te halen om er goed uit te zien. Nou dat is tot nu al goed gelukt ! Ben erg tevreden ! Mijn vetpercentage inmiddels terug naar 17.4% . Ook mijn spiermassa neemt toe ! Top coach ! Dank je wel !!

Jos

Ik volgde Giancarloloi coaching al een tijdje en het sprak me altijd al aan om met een coach een traject aan te gaan. Ik heb bewust gekozen om het bij hem te doen. Hij luistert graag naar je behoeftes en wensen en staat op ieder moment klaar om je te helpen. Ik heb geleerd om extra gemotiveerd en gedisciplineerd te zijn om me doelen te behalen! Ik raad deze coach zeker aan👍🏼

Salam

Ik ben zeer tevreden over de voedingsschema’s, trainingsplan en persoonlijk ondersteuning van Giancarlo! Het is niet alleen een personal trainer maar ook een mentale ondersteuning bij je voortgang. (meer…)

Saryas

Ik kan Giancarlo Loi coaching aan iedereen aanraden! Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn keuze voor premium coaching bij Giancarlo Loi. Met de hulp van Gian maak ik nu veel bewustere keuzes betreft mijn voeding, ik overeet mezelf niet meer (meer…)

Cheryl

Giancarlo motiveert en heeft goeie tips. Ik ben vegetarisch en hier sloten de plannen goed bij aan. Ook fijn dat ik niet de groepslessen die ik graag doe hoefde te vervangen voor fitness. Ik kon dit gewoon mooi combineren.

Sanne

Na mijn zwangerschap had ik veel moeite om de kilo’s er vanaf te krijgen. Ik heb toen de keus gemaakt om met Giancarlo in gesprek te gaan en te beginnen aan een nieuwe lifestyle. Hij geeft hele goede informatie en ondersteuning. Hij kijkt hoe het niet alleen fysiek, maar ook mentaal met je gaat. (meer…)

Lisa

Jarenlang leek ik alles (beweging, voeding en stress) onder controle te hebben, tot ik naast het functioneel trainen en fitness ook ging wielrennen. Naast de krachttraining begon ik met duurtraining maar veranderde niets aan mijn voeding omdat ik hier niet op de juiste manier over nadacht. De negatieve gevolgen waren al snel zichtbaar: ik verloor spiermassa en mijn vetmassa werd hoger. Anderhalf jaar lang heb ik van alles geprobeerd op het gebied van voeding, de basis was er maar ik wist niet hoe ik mijn lichaam weer in de juiste modus kreeg. Na een gesprek met Giancarlo had ik het vertrouwen dat hij me ging helpen, het resultaat was snel zichtbaar. (meer…)

Noortje

Sinds een maand of 3 loop ik nu bij Giancarlo, ik ben bij hem terecht gekomen omdat ik graag de laatste paar kilo’s wilde kwijt raken en dit niet echt lukte. Zodra ik een paar kilo kwijt was, kwam ik deze net zo snel weer aan. In het begin werd het al snel duidelijk dat ik een compleet verkeerd beeld heb gehad over afvallen, het simpele “minder eten en meer bewegen” is veel te kort door te bocht. Giancarlo heeft me geleerd dat er meer dingen aan het minder eten en meer bewegen hangen, zoals stres, slaap en verwachtingspatronen. (meer…)

Bas

Door Giancarlo ben ik veel meer bewuster met mijn voeding om aan het gaan. Ik voel niet meer die drang om vette of zoete dingen te eten, juist omdat ik vol zit met gezond eten wat bovendien erg lekker is. Ook de voedingsapp werkt geweldig. Giancarlo kan mij helemaal volgen en geeft tips en adviezen. Ik ben inmiddels al best wat kilo’ s afgevallen en heb veel meer energie waardoor ik makkelijker beweeg en wandel.

Helmie

Giancarlo staat altijd voor je klaar en helpt je om je eigen doelen te kunnen behalen. Hij leert je bewuste keuzes te maken in je voeding en zorgt dat je zelf je balans hierin gaat vinden! Hij kijkt samen met jou wat voor jou werkt en begeleid je hier goed in. Ik ben trots op de resultaten die ik samen met Giancarlo heb kunnen behalen💪🏽

Mark

Afgelopen augustus ben ik via een vriendin bij Giancarlo terecht gekomen! Tijdens een kennismaking gesprek geeft hij je meteen een vertrouwd gevoel waardoor ik ook meteen begonnen ben. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel, in de spiegel kijken vond ik vreselijk en ik wilde hier verandering in brengen.
Door samen met Giancarlo mijn levensstijl te veranderen heeft hij mij geholpen om meer balans te vinden in voeding en de dagelijkse bezigheden. Doordat ik snel het te perfect wil doen wilde ik al snel niks lekkers meer eten, hierbij heeft hij me grotendeels mentaal ook geholpen dat dit mag en hoe hier mee om te gaan. Waardoor ik nu ook kan genieten van een wijntje op feestjes en lekker uiteten.

Inmiddels al een aantal kilo’s afgevallen en is mijn zelfbeeld heel positief veranderd en kan ik met een beter gevoel in de spiegel kijken. Giancarlo heeft me geleerd om te eten in balans, alles mag als het maar in balans is!
Hij staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en heeft altijd wel tips voor je!
Bedankt voor alle hulp tot nu toe! Een top coach!

Groetjes Evie☺️.

Evie

Begin Februari begonnen met het 3 maanden premium pakket. Ik had een klein beetje verstand van trainen maar geen verstand van voeding. Uiteindelijk in 3 maanden mijn doel bereikt door de professionele coaching van Giancarlo die dag en nacht voor je klaar staat. Door middel van een trainingsschema en voedingsschema zag ik al heel snel resultaat. Ga het zeker verlengen!💪🏼

Mart

Net zoals velen met mij was ik allang niet meer tevreden met mijn beeld in de spiegel. Omdat ik mensen ken die via Giancarlo mooie resultaten hebben geboekt, heb ik me ook aangemeld. Wat ik belangrijk vind is dat je normale dingen eet, en geen poedertjes of repen. Zijn feedback is altijd positief, en heel waardevol. Hij probeert echt een levensstijl aan te passen. Ik ben nu in 9 weken 8,5 kg afgevallen en daar ben ik blij mee. Zonder honger of vreetbuien. En heb je een keer een feestje of etentje? Giancarlo helpt je en geeft je goede tips om hiermee op een verantwoorde manier mee om te gaan. Ik ben blij met m’n coach!

Corrie

Een coach die er voor je is zoals jij dat zelf graag wil. Hij motiveert, stimuleert en probeert je te steunen waar nodig. Helpt je goed om met plezier een fit en gezond leefpatroon te ontwikkelen.. al mooie resultaten geboekt!

Vincent

Top coach!
Door Giancarlo heb ik weer een fatsoenlijk eetpatroon en zit ik veel beter in mijn vel.
Ik raad Giancarlo zeker aan voor een ieder die wilt afvallen/aankomen of gewoon een gezonde leefstijl wilt.

He is the best

Zoë

Top begeleiding! Ik kan met al mijn vragen bij je terecht. Je bent altijd bereikbaar en toont begrip en geeft tips wanneer ik het even moeilijk heb. Ik kan mij geen betere coach bedenken dan jou!

Mercy

Coaching door Giancarlo is zeker een aanrader. Luistert goed naar je behoeften en reageert altijd snel op je sport gerelateerde vragen

Ali

Na mijn tweede bevalling was ik niet meer tevreden wanneer ik in de spiegel keek. Maar vanwege de drukte met een kleine baby erbij lukte het me niet om genoeg motivatie te vinden hier iets aan te doen. Een vriendin gaf me de tip om me aan te melden bij Giancarlo.
Hij leerde me weer goede keuzes te maken met eten, zonder streng dieet. En ik heb geleerd effectief en efficiënt te trainen, om nuttig met mijn kostbare tijd om te gaan. Dit samen werkt! Ik ben goed bezig mijn vetmassa te verlagen en ben in nog geen twee maanden tijd al bijna 8 kg afgevallen.
Giancarlo staat altijd voor je klaar. Wanneer het even minder gaat, maar ook zeker wanneer het juist goed gaat.
Het snel merkbare resultaat en de fijne coaching geven veel motivatie om door te gaan!

Inge

Al langere tijd niet tevreden over het vet rond mijn middel. Via mijn dochter in contact gekomen met Giancarlo.
Na het kennismakingsgesprek werd ik enthousiast en nóg meer gestimuleerd om dit aan te gaan pakken. Met een duidelijk plan ben ik al een heel stuk op weg en is het vetpercentage verminderd van 31 naar 22%.
in combinatie met krachttraining zijn de veranderingen aan het lichaam duidelijk zichtbaar.
Erg blij mee op deze leeftijd van 60 !’Buikje is weg !!
Dank je wel Giancarlo!

Mat

Afgelopen maart ben ik samen met Giancarlo een traject gestart om mijn leefstijl aan te passen. Ik zat niet lekker in mijn vel, waardoor ik heb besloten mijn oude gewoonten te veranderen. Dit waren de gewoonten op het gebied van eten, bewegen, slaap, stress en ontspanning. Giancarlo heeft mij geholpen om meer balans te vinden in al deze aspecten en alert te blijven om het balans hierin te behouden.
Hij heeft mij de juiste begeleiding gegeven waar ik naar op zoek was. Zijn enthousiasme, kennis, actieve houding en behulpzaamheid waardeer ik dan ook enorm.

Tot nu toe ben is mijn vetpercentage flink afgenomen naar een percentage waar ik trots op ben. Daarbij is mijn activiteitenpatroon veranderd, waardoor ik momenteel dagelijks meer energie heb. Mijn zelfbeeld is positief veranderd en ik merk dat mijn mindset ten goede komt.
Heel erg bedankt voor je hulp tot nu toe!

Laurie

Giancarlo Loi top coach! Hij heeft goede eet en train schema’s. Mij heeft die geholpen om het overtollige vet te verliezen. Het is gelukt dankzij hem. Echt een aanrader🔥💪

Sami

Sinds een paar jaar ben ik bezig met fitness en een gezonde leefstijl. Vorig jaar ontmoette ik Giancarlo, ik was direct geïnteresseerd in zijn lifestyle coaching.
Vooral omdat hij dit met heel veel passie deelt, merk je dat hij zijn werk met veel liefde doet. We zijn in contact gebleven en na een half jaar ben ik met zijn premium traject gestart.
Dit was precies wat ik nodig had; meer structuur in mijn voeding en de juiste macro’s + perfecte trainingsschema’s op maat. Als er iets is wat ik niet fijn vind of anders wil, Giancarlo past het direct voor me aan en helpt bij het vinden van een oplossing. Met elke maand progressie foto’s blijf ik gemotiveerd!
Dankjewel voor deze 3 maanden coaching en begeleiding. Ik ben trots op mezelf wat ik tot nu toe heb bereikt, zowel mentaal als fysiek. Ik ga zeker mijn coaching bij jou verlengen 💚🙌

Anne

Voor dat ik bij Giancarlo zat at ik wat los en vast zat. ik trainde maar wat zonder enige progressie. op het begin kwam ik wel massa aan maar op een gegeven moment stopte dat en kwam ik niet verder. Sindsdien ik bij Giancarlo zit ben ik veel bewuster met me voeding bezig! ook trainingen gaan veel beter en ik voel me ook gewoon beter! of je nou wilt afvallen of aankomen dan kan Giancarlo je daar heel goed mee helpen!

Jordy

Giancarlo zorgt ervoor dat je je persoonlijke doelen behaalt. Met zijn ervaring op het gebied van niet alleen training en voeding, maar ook persoonlijke ontwikkeling, is hij de juiste persoon om je te helpen. Ik kan altijd contact met hem opnemen en weet zeker dat hij de tijd voor me neemt om me zo goed mogelijk te helpen. Met zijn eet- en trainingsschema’s heb ik al veel progressie geboekt en blijf ik gemotiveerd om door te gaan.

Mohammed

Nu ruim een half jaar bezig om met Giancarlo mijn doelen te behalen, ondanks mijn moeilijkere periodes waarin ik minder resultaat boekte door omstandigheden was Giancarlo er om mij te coachen. Hierdoor ben ik er achter gekomen dat het niet alleen om sport en voeding draait, het gaat ook om het mentale stuk.

Ik leer dat het getal op de weegschaal maar een nummer is, het gaat erom dat ik mij goed voel.
Mijn doelen zijn nog lang niet behaald maar doordat mijn leefstijl geleidelijk veranderd, weet ik zeker dat ik dit straks ook zelf kan doorzetten.

Maartje

Giancarloloi coaching heeft me tot nu toe ontzettend geholpen. Ik heb mijn doel nog lang niet bereikt maar ik ben aardig op weg. 💪🏻

In het verleden heb ik verschillende pogingen gedaan elders, maar tevergeefs.
Via een vriendin kwam ik bij Giancarlo terecht, maar echt.. iemand anders hoef ik niet meer aan te bevelen. 👊🏻

Giancarlo weet waar hij over praat, staat 24/7 voor je klaar betreft coaching en heeft ontzettend veel verstand van zaken.
Alles is te verklaren, en dat blijkt. ☝🏻

Na maanden die verloren zijn gegaan, zit ik momenteel heel lekker in het proces. Ook motiveert Giancarlo daar waar nodig.
Ik heb al ontzettend veel geleerd van hem betreft voeding, sportoefeningen maar vooral verklaringen bedenken voor de punten waar ik tegenaan liep. 👏🏻

Mijn motivatie is erg hoog en ik kan niet wachten op komende zomer, dankzij Giancarlo. 👌🏻

Lindy

Toen ik hoorde over de resultaten die een dochter van een collega behaalde met Giancarloloi online coaching, zonder een streng dieet te volgen, werd ik toch wel benieuwd. Na een lange overweging uiteindelijk toch de keuze gemaakt om me aan te melden bij Giancarloloi, wat tot zover een goede beslissing is geweest. De begeleiding is ontzettend fijn; je hoeft maar een appje te sturen en binnen no-time heb je een reactie met een fijn en passend antwoord. Wat ik het allerbelangrijkst/fijnst vind aan Giancarloloi online coaching is dat je geen steng dieet hoeft te volgen om verandering op zowel de weegschaal als in de spiegel te zien. Het is slechts een aanpassing aan je levensstijl. Dat samen met de motivatie van Giancarloloi maakt het leuk om er mee bezig te zijn!

Jitske

Graag wilde ik ontdekken wat ik met mijn lichaam kan bereiken, visueel danwel fysiek en doordat ik Giancarlo persoonlijk al kende en hier altijd een positief contact mee heb gehad maakte het mijn keus gemakkelijk om mijn avontuur met zijn hulp te volgen.
Vanaf de eerste benadering werd ik direct serieus genomen en dit is geen moment minder geworden, tot op heden merk ik dat bijv de trainingen niet willekeurig in elkaar zijn gezet maar doelbewust om het meeste uit je zelf te halen met zichtbaar resultaat.
Wat ook erg fijn is op het moment dat er even geen contact is geweest je vanzelf een berichtje krijgt van Giancarlo met de vraag hoe het gaat en of je tegen iets aan loopt, het laat zien dat je niet vergeten wordt en hij op een serieuze manier met zijn werk omgaat.
Heb zelf persoonlijk op een gezonde en met een normale snelheid resultaat geboekt zonder echt direct te merken dat ik drastische maatregelen heb genomen maar juist op een manier wat natuurlijk aanvoelt zodat ik er totaal geen moeite mee ervaar
Al met al blijf ik enthousiast en gemotiveerd om mijn avontuur voort te blijven zetten op deze manier!

Dejano

Na het volgen van Giancarlo op Instagram werd ik steeds nieuwsgieriger en besloot ik de stap te zetten tot een coaching traject. Het telefonische intake gesprek maakt dat het gelijk persoonlijk en vertrouwd aanvoelt.
Giancarlo is ten aller tijden te bereiken voor vragen en onduidelijkheden, support en hulp op welk gebied dan ook gewenst. Hij is geduldig, biedt een luisterend oor en denkt met je mee waar en wanneer nodig. Alles is duidelijk en goed in te zetten.
Daarnaast is een pluspunt dat er makkelijk contact is met andere teamgenoten die daar aan deel willen nemen, zodat er de mogelijkheid is elkaar te inspireren en motiveren.

Lisa

Ik ben bij Gian gekomen door een vriend van mij. Ik wilde graag een sportschema omdat ik graag wat strakker in mn vel wilde zitten na het verliezen van een aantal kilo’s en niet zo doelloos rond wilde lopen in de gym ‘van welke oefening gaan we nu eens doen.
Wat ik fijn vind is dat Gian erg goed naar je luistert en samen met mij kijkt wat juist voor mij is, waardoor het persoonlijker wordt en ik mijn motivatie vast houd.
Ook op vragen wordt altijd erg snel en inhoudelijk gereageerd!
Ik merk dat ik door de schema’s al wel wat sterker ben geworden en nu oefeningen doe die ik normaal nooit zou doen. Dat houd het voor mij leuk en nieuw en wil ik daarom graag zo door gaan!

Eva

Ik raad online coaching bij Giancarlo zeker aan! Ik ben nu ongeveer 2 maanden bezig. Ik krijg voedingsschema’s en trainingsschema’s gericht op mijn doel en dat vindt ik super fijn! Ik zie day by day verandering en ik krijg ook van veel mensen te horen dat ik afgevallen ben! Dat is altijd leuk om te horen. Gian is een super coach waar je altijd op kan terug vallen mocht je ergens niet over uitkomen of misschien een dag hebben waarin het wat minder gaat! Ik heb tot nu toe nog geen seconde spijt dat ik hieraan begonnen ben en ik kan niet wachten tot we een jaar verder zijn om te kijken hoe ver ik al gekomen ben en dat terwijl je het allemaal aan jezelf te danken hebt! #changinglife #hardworkpaysoff 💪🏾

Anjori

Ik ben erg tevreden met mijn sport schema’s en voeding schema’s. Hij kijkt goed naar je behoeftes en reageert snel op vragen. Neemt uit zich zelf contact op als hij merkt dat het even wat minder gaat met bijv de juiste voeding keuzes etc. Door de schema’s en coaching heb ik al snel resultaat geboekt met het opbouwen van spieren.

Ashley

Vijf ⭐️ coach! Giancarlo weet precies waar hij heeft over heeft op het gebied van sport & voeding. Is altijd beschikbaar voor je vragen en beantwoord snel!

De juiste combinatie van een afwisselend voeding en sportschema heeft mijn leefstijl veranderd. Ik sport nu 4x in de week. Benieuwd hoe ik over een jaar veranderd ben! 💪🏼📈

Marlon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik raad Giancarlo Loi aan iedereen aan! Het is een betrokken coach die 24/7 voor je klaar staat en je ontzettend motiveert. Hij heeft veel kennis betreft voeding en sport en hoe deze 2 zaken te combineren. De resultaten zijn al snel te zien!

De voedingsschema’s zijn duidelijk, gevarieerd en lekker. En ook de sportschema’s zijn fijn opgesteld.
Samen met Giancarlo kijk je welke leefstijl het beste bij je past!

Bo

Ik heb besloten mij aan te melden bij Giancarlo Loi coaching omdat ik de laatste tijd geen motivatie meer had om goed en gestructureerd te trainen en te eten, je kan dus wel zeggen dat Giancarlo met zijn kennis en ervaring mijn “stok achter de deur” is en mij helpt om mijn motivatie terug te vinden en zo ook mijn doelen te behalen. Ik kan Giancarlo altijd bereiken en hij neemt er ook de tijd voor om je goed te helpen/uitleg te geven, de trainingsschema’s en de voedingsschema’s worden goed bijgehouden en indien veranderd mocht dit van toepassing zijn. Mocht je opzoek zijn naar iemand die je helpt om niet alleen resultaat te boeken in de gym maar ook helpt aan het veranderen van je lifestyle vind ik Giancarlo zeker een aanrader! Keep it up!

Djeremy

Giancarlo is echt een voorbeeld voor mij, hij motiveert mij om door te gaan, hij helpt mij met zijn trainingsschema’s die erg afwisselend en leerzaam zijn.Door wat ik bij Giancarlo leer neem ik een hele gezonde leefstijl aan, ik sport zelf nu 4x in de week, en dan moet ik daarnaast ook nog 3x in de week muay Thai boksen, het geeft mij een hoop zelfvertrouwen door Giancarlo getraind te worden. Door Giancarlo zou ik niet staan waar ik nou zou staan dankjewel en we gaan door🙌🏽

Gradus

Giancarlo Loi is een super gemotiveerde coach waar je op elk moment tips van kan vragen, of vragen kan stellen al is het om iets heel kleins. Op het moment dat het iets minder gaat benaderd hij je erg fijn, en helpt hij je erg goed om te zorgen dat je je motivatie weer terug krijgt. Ik zit nu een jaar bij Giancarlo waarin ik erg veel heb geleerd op het gebied van voeding, oefeningen maar ook hoe je het combineert met in mijn geval ploegendiensten. Waar een wil is is een weg, en daar zal Gian altijd mee helpen!
Bedankt maat!

Fabian

Ik ben met giancarlo samen gaan werken om meer vet vrije massa op te bouwen.

Ik dacht te makkelijk over het feit “Voedings is the key.”
Samen met Giancarlo gekeken hoe ik het zelf invulde (dagelijkse voeding). Waar ik de fout in ging, was het te weinig eten van de juiste voedingsstoffen. Daarin heeft hij mij niet alleen begeleid, maar ook zelf laten merken wat de juiste voeding met je doet.
tevens ook een bijpassende trainings schema om ook buiten de keuken om vol gas te geven.

Ik ben nu 3 maanden bezig en
ben al paar kilo aangekomen en in lichaams vet afgenomen.

Het is geen in 8 weken droog of 12 weken 10 kilo spiermassa bij.
maar een geleidelijke stijgende lijn.
geen programma maar lifestyle coaching 💪🏼

Matthew

Fijn gevarieerd trainingsschema dat makkelijk te combineren is met werken. Wordt aangepast op jou persoonlijke doelstelling. Duidelijke en goede uitleg vanuit Giancarlo.

Josje

Ik heb gekozen voor GiancarloLoi omdat ik niet echt wist waar ik moest beginnen met afvallen. Ik ben nu bezig met de laatste week van het 6 weken trainingsschema en dat bevalt me prima. Hele fijne trainer wilt ook echt samen met jou de resultaten boeken. 💪

Nouzha

Een tijdje geleden wist ik niet zo goed meer wat ik deed in de sportschool. Een doel had ik wel maar hoe en welke spiergroepen? Ik had geen idee meer. Op Instagram kwam ik in contact met Giancarloloi online coaching etc, gelijk werd ik al erg enthousiast dus besloot ik een workout schema te volgen. Inmiddels ben ik 3 weken verder en ben ik met nog meer motivatie gaan trainen.
Ik raad Giancarlo zeker aan puur door zijn inzet om er voor je te zijn als je iets niet begrijpt in het schema of iets te weten wil komen over voeding etc.

Ga vooral zo door!

Ciao 🇮🇹

Alessia

5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Weet waar hij over praat
Motiveert enorm
Afwisselende schema’s

Lifestyle changer 🔥

Herm

Giancarloloi geeft je de juiste motivatie om alles uit jezelf te halen. Op het gebied van training, voeding en persoonlijke ontwikkeling heeft het een zeer positief effect. Hij kan je de juiste mindset bij brengen om uiteindelijk de beoogde doelen te bereiken!

Chris

Giancarlo is een erg goeie coach die klaar staat voor zijn team en de persoon die hij begeleid. Hij weet wat hij doet en waar hij over praat. Door Giancarlo weet ik dat afvallen geen streng dieet hoeft te zijn, maar een normaal levensstijl waar je mee leert om te gaan en het een gewoonte word. Ik ben erg tevreden met Giancarlo als coach!

Aimee

Ik zag Giancarlo als een heel gemotiveerd persoon waar van ik dacht; die kan mij wel goed vooruit helpen en dat is ook gebeurd.

Tot nu toe vind ik het helemaal super in het half jaartje dat ik nu bij giancarlo zit. Ik heb veel geleerd, vooral veel nieuwe oefeningen en vooral wat je kunt eten. Dit heeft mij ook weer meer gemotiveerd om het vol te blijven houden. Giancarlo deelt alles fijn in qua training- en voedingsschema. Hij helpt je wanneer je een appje stuurt en is bijna altijd bereikbaar Tot nu vind ik alles super!

Ik heb veel geleerd over de juiste uitvoering van oefeningen, voeding en andere fitness gerelateerde zaken. Wat betreft mijn vooruitgang: ik ben al 7 kilo aan spiermassa aangekomen en dat met alle hulp van Giancarlo. Bedankt!

Danny

Giancarlo is een een top coach! Hij is super betrokken en motiveert je enorm. Je kunt altijd terecht voor vragen en hij reageert snel. Verder wordt je voeding- en trainingsschema goed afgestemd op je persoonlijke situatie en doelstellingen. Je kunt er je eigen draai aan geven waardoor het iets van jezelf wordt en niet voelt als een ‘verplicht programma’tje’. Daardoor ontstaat er een lifestyle die je kunt volhouden!

Lisa

Wanneer je een enthousiaste, motiverende en betrokken coach zoekt, beveel ik Giancarlo zeker aan. Vooral in het begin was het zoeken naar de juiste producten en manier waarop ik mijn nieuwe leefstijl “eigen” kon maken. Giancarlo helpt jouw hier bij op een voor jouw prettige manier. Je werkt echt SAMEN aan jouw persoonlijk doel. Daarnaast is hij ontzettend goed bereikbaar wanneer je even snel iets wilt navragen. Al met al kan ik Giancarlo dus zeker aanbevelen!!

Simone

Ik ben zeer tevreden over het voedingsprogramma van Giancarlo. Het is heel duidelijk en overzichtelijk. Ook heb ik na 4 weken al zichtbaar resultaat. Hij vraagt regelmatig hoe het gaat met de voeding en geeft ook tips als hem iets opvalt over wat ik heb ingevuld.
Hij houdt ook goed rekening met wat je kunt. Bijvoorbeeld als je sport en voeding moet combineren met school en werk. Alles wat hij tot nu toe heeft aangeraden is ook gelukt! Ik ga dus heel graag bij hem verder om te werken aan mijn lichaam

Michelle

Zeker een aanrader, altijd bereikbaar en staat klaar om je te helpen. Ook houd hij bij met de voortgang en probeert er altijd het beste uit te halen voor zijn cliënten. Nogmaals zeker een aanrader

Ferid

Door jouw coaching ben ik al 6 kg kwijt. Zonder honger maar met behulp van de app . Zo eet ik wat ik lekker vind, maar ben door de app wel bewuster gaan eten. Bedankt voor je hulp

 

Hennie

Voordat ik bij Giancarlo begon, zat ik 2 jaar stil en was ik niet bewust bezig met mijn voeding. Ik zat niet lekker in mijn vel en had geen energie om naast mijn kantoorbaan nog te gaan sporten. Toen ik bij Giancarlo uitkwam, vertelde hij dat hij het patroon herkende en dat hij me kon helpen.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en merk ik progressie in zowel fysieke als mentale gezondheid. Ik ben van 0 keer sporten in de week naar 5 keer sporten in de week gegaan. Daarnaast ben ik 2 kg vetmassa kwijt en 5kg spiermassa aangekomen en zit ik op het juiste pad om mijn lichamelijke doelen te realiseren. Dat zou zonder Giancarlo niet mogelijk geweest zijn.

Giancarlo is oprecht begaan met zijn mensen en biedt naast een luisterend oor een weg om kleine, duurzame aanpassingen in jouw levensstijl te maken. Daar zit ook zijn onderscheidend vermogen. Geen crash dieet, maar een selectie van de juiste elementen die bij jouw unieke levensstijl passen.

Giancarlo, bedankt!

Lewis