Anke

Read more

Bryan

Read more

Richard

Ik ben tot nu toe ruim 10 kg vetmassa verloren en ben eindelijk van mijn buikje af! Daarnaast voel ik me een stuk prettiger in mijn lijf. Voorheen trainde (ruim 15 jaar training,6 dagen per week) en at ik op gevoel, maar het resultaat viel tegen en mijn vetpercentage steeg.

Read more

Mariska

Ik ben heel erg tevreden met de coaching van Giancarlo. Inmiddels ben ik 4KG vetmassa kwijt, voel me fit en ben eindelijk weer happy met mezelf!

Read more

Twan

Twan

Ten eerste het resultaat! Is gewoon gegarandeerd. Dit al gezien bij mijn dochter, en een kennis. Inmiddels ben ik 10.3 kg lichter! En dit zonder enige moeite. Daarbij komt dat ik Giancarlo persoonlijk ken vanuit de sportschool. Een zeer gedreven/bevlogen mens. Spontaan, en vooral zelf sporter. Hij weet wat je wilt, en weet waar hij het over heeft.

Read more

Lex

Giancarlo heeft mijn slechte eetgewoonten getransformeerd naar een gezonde levensstijl. Hij is geduldig, serieus en zorgt voor realistische doelen. Zijn praktische advies heeft geleid tot -4KG vetmassa in 6 weken, een betere hormoonhuishouding en meer energie.

Read more