Christine

Ik ben vetmassa verloren en gegroeid in spiermassa. Door middel van Giancarlo’s aanpak en tips ben ik nu 3 kg vetmassa verloren in een maand, hier ben ik ontzettend tros op! Dit geeft mij energie om dit door te pakken. 

Read more

Twan

Twan

Ten eerste het resultaat! Is gewoon gegarandeerd. Dit al gezien bij mijn dochter, en een kennis. Inmiddels ben ik 10.3 kg lichter! En dit zonder enige moeite. Daarbij komt dat ik Giancarlo persoonlijk ken vanuit de sportschool. Een zeer gedreven/bevlogen mens. Spontaan, en vooral zelf sporter. Hij weet wat je wilt, en weet waar hij het over heeft.

Read more

Yasmin

Voor mijn coaching bij Giancarlo had ik niet de juiste kennis over voeding en beweging.  Dit maakte het moeilijk om mijn gestelde doelen te behalen. Ik had hier hulp bij nodig. Tot nu toe ben ik 4kg vetmassa verloren en ben ik zeer tevreden. Door de kennis en goede begeleiding van Giancarlo

Read more

Andress

Voordat ik startte bij Giancarlo deed ik eigenlijk van alles wat met voeding, maar voornamelijk te veel eten. Nu is dit juist aangepast aan de behoefte wat m’n lichaam nodig heeft om mijn doel te bereiken. Zo ben ik gestart met droog trainen, waarbij ik 5kg vetmassa ben verloren. Nu ben ik inmiddels 3 maanden aan het lean bulken en dat gaat de goede kant op!

Read more

Rochelle

Rochelle

Vijf maanden geleden ben ik begonnen bij Giancarloloi, inmiddels 18,9KG afgevallen! Na het krijgen van 2 kinderen vlot achter elkaar was het tijd om aan mezelf te denken. Voordat ik bij Giancarloloi begon, was ik eerst bezig met een koolhydraatarm dieet en viel binnen no time heel veel af. Na een paar maanden kwam ik ook heel snel weer aan en meer dan daarvoor.

Read more

Jos

Jos

Onze oude sportschool hield er mee op. Met een nieuwe start kwamen we ook bij Giancarlo terecht. Wilde met mijn 60 jaar nog eens proberen alles uit de kast te halen om er goed uit te zien. Nou dat is tot nu al goed gelukt ! Ben erg tevreden ! Mijn vetpercentage inmiddels terug naar 17.4% . Ook mijn spiermassa…

Read more