2010 Gestart met fitness. Na school met een paar vrienden richting de sportschool (1 of 2 keer per week). 60 minuten loopband gevolgd door een aantal krachtoefeningen. Ik ben destijds gestart met fitnessen, omdat ik simpelweg fit wilde blijven.

Read more

2012 Dit was het begin van mijn echte eerste krachttraining, waarbij cardio een minder prominente rol speelde. Een trainingsschema (full body) voor 2 of 3 keer per week. Na een tijdje hadden een aantal vrienden geen zin of tijd meer en besloten te stoppen met trainen. Toen ben ik individueel drie a vier keer per week gaan trainen.

Read more

2014 Na een aantal jaren aan trainingservaring en diverse methodes geprobeerd te hebben, besloot ik een eigen trainingsschema te maken, waarbij ik mijn gewichten, herhalingen en setjes noteerde op een uitgeprint schema. Daarnaast kwam er een nieuwe factor bij, namelijk voeding. Ik begon mijn dagelijkse voedingsinname bij te houden en rekende mijn dagelijkse caloriebehoefte uit en verdeelde deze in de…

Read more

2014-2018 Het combineren van mijn training met voeding en mijn leefstijl (school, werk, vrienden en andere activiteiten) werd een leercurve, een echte uitdaging, met ups-and-downs.

Read more

2018 Steeds meer vragen met betrekking tot trainen, voeding en overige leefstijlfactoren vanuit anderen (met name vrienden en naasten). Mensen hadden behoefte aan een training en/of voedingsschema van mij. Het is zelfs zover doorgegroeid dat ik per 1 augustus 2018 deze passie officieel ben gaan delen met anderen onder de naam ‘’Giancarloloi”.

Read more

HEDEN In de afgelopen jaren is Giancarloloi uitgegroeid tot een professionele online coaching community, waarbij de focus ligt op een échte lifestyle change . Dit is zoveel meer dan enkel een training- en voedingsschema volgen, het is de gedragsverandering die ervoor zorgt dat je daadwerkelijk verandert voor de rest van je leven!

Read more