Rochelle

Rochelle

Vijf maanden geleden ben ik begonnen bij Giancarloloi, inmiddels 18,9KG afgevallen! Na het krijgen van 2 kinderen vlot achter elkaar was het tijd om aan mezelf te denken. Voordat ik bij Giancarloloi begon, was ik eerst bezig met een koolhydraatarm dieet en viel binnen no time heel veel af. Na een paar maanden kwam ik ook heel snel weer aan en meer dan daarvoor.

Dit is geen normale levensstijl om lang vol te houden en ben blij dat ik vlak daarna Giancarlo leerde kennen. Het is een levensstijl die je goed kan toepassen in een hectisch gezin, maar ook laat zien aan de kinderen dat je normaal kan eten en niet continu bezig bent met een dieet.

Giancarlo is een fijne coach, die altijd voor je klaar staat. Hij heeft me geholpen gezond af te vallen en ik zie een duidelijk verschil met diëten. Mijn huid is mooier en strakker dan dat ik zou afvallen met een dieet. Ik zou Giancarloloi aan iedereen aanbevelen, als je een levensstijl wilt die goed toe te passen is en je weer fijner in je vel wilt zitten.

Giancarlo bedankt voor de goede resultaten tot nu toe!! Zonder jou was het niet gelukt! 😊