Dejano

Dejano

Graag wilde ik ontdekken wat ik met mijn lichaam kan bereiken, visueel danwel fysiek en doordat ik Giancarlo persoonlijk al kende en hier altijd een positief contact mee heb gehad maakte het mijn keus gemakkelijk om mijn avontuur met zijn hulp te volgen.
Vanaf de eerste benadering werd ik direct serieus genomen en dit is geen moment minder geworden, tot op heden merk ik dat bijv de trainingen niet willekeurig in elkaar zijn gezet maar doelbewust om het meeste uit je zelf te halen met zichtbaar resultaat.
Wat ook erg fijn is op het moment dat er even geen contact is geweest je vanzelf een berichtje krijgt van Giancarlo met de vraag hoe het gaat en of je tegen iets aan loopt, het laat zien dat je niet vergeten wordt en hij op een serieuze manier met zijn werk omgaat.
Heb zelf persoonlijk op een gezonde en met een normale snelheid resultaat geboekt zonder echt direct te merken dat ik drastische maatregelen heb genomen maar juist op een manier wat natuurlijk aanvoelt zodat ik er totaal geen moeite mee ervaar
Al met al blijf ik enthousiast en gemotiveerd om mijn avontuur voort te blijven zetten op deze manier!