Christine

Ik ben vetmassa verloren en gegroeid in spiermassa. Door middel van Giancarlo’s aanpak en tips ben ik nu 3 kg vetmassa verloren in een maand, hier ben ik ontzettend tros op! Dit geeft mij energie om dit door te pakken. 

Na jaren naar de sportschool te gaan merkte ik dat ik niet het resultaat kreeg wat ik wilde hebben. Ik begreep niet wat ik verkeerd deed. Na een gesprek met Giancarlo kwam ik tot de conclusie dat ik niet bewust bezig was met wat ik at en de oefeningen in de sportschool. Ik besloot coach Giancarlo te betrekken bij mijn proces.

Na een maand merkte ik meteen een groot verschil! Ik ben vetmassa verloren en gegroeid in spiermassa. Door middel van Giancarlo’s aanpak en tips ben ik nu 3 kg vetmassa verloren in een maand, hier ben ik ontzettend tros op! Dit geeft mij energie om dit door te pakken. 

Giancarlo is een zeer betrokken coach die samen met een jou een passend plan maakt om jouw optimale doel te behalen. Daarnaast is hij erg duidelijk in zijn uitleg als je vragen hebt. Hij is rustig en neemt alle tijd voor je en staat 24/7 voor je klaar. Als je graag wilt sporten maar niet goed weet hoe je moet beginnen en wat je precies nodig hebt om je doel te behalen, dan raad ik je Giancarlo zeker aan!!!