Bas

Bas

Sinds een maand of 3 loop ik nu bij Giancarlo, ik ben bij hem terecht gekomen omdat ik graag de laatste paar kilo’s wilde kwijt raken en dit niet echt lukte. Zodra ik een paar kilo kwijt was, kwam ik deze net zo snel weer aan. In het begin werd het al snel duidelijk dat ik een compleet verkeerd beeld heb gehad over afvallen, het simpele “minder eten en meer bewegen” is veel te kort door te bocht. Giancarlo heeft me geleerd dat er meer dingen aan het minder eten en meer bewegen hangen, zoals stres, slaap en verwachtingspatronen.

Ik heb niet het gevoel alsof ik een dieet aan het volgen ben, wat begon met een aantal kilo’s afvallen is nu meer een echte lifestyle change geworden. Ik heb het vertrouwen dat als ik op gezond/gewenst gewicht ben dat ik geen terugvallen meer krijg. Ik ben Giancarlo hier dan ook enorm dankbaar voor.

Ondertussen zit ik ongeveer op een -8kg, dit heeft voor mij ondertussen bijna geen waarde meer. Ik focus me op me dagelijks leven en de resultaten volgen vanzelf, zoals ik dit geleerd heb van Giancarlo, dit geeft mij veel rust.

Ik raad dan ook iedereen Giancarlo aan, voornamelijk als diegene ongelukkig is met zijn levensstijl of een bepaald doel wilt bereiken wat niet lukt. Hij is alles wat je van een coach kan verwachten en hij helpt je een gelukkiger mens te maken. Er zit geen schaamte in hulp vragen als je niet lekker in je vel zit!