Complete

Intakegesprek: door middel van een video call nemen we je intakeformulier door, formuleren we jouw doelstelling inclusief passende aanpak. Daarnaast nemen we samen de Nutrition guide door.

Trainingsschema: met het aantal trainingsdagen, oefeningen, aantal sets, herhalingen en rust op basis van jouw persoonlijk trainingsdoel. Inclusief +3000 oefeningen met 3D animaties voor de juiste uitvoering. Je ontvangt het trainingsschema zowel in de Giancarloloi app als een printversie, waardoor je altijd jouw voortgang in de gym kunt bijhouden. Inclusief Training Guide.

Voedingsschema: een persoonlijk voedingsschema bestaande uit richtlijnen voor het aantal calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten (macronutriënten) voor jouw doelstelling inclusief productlijst per macronutriënt. Je bent niet verbonden aan een voedingsschema, waardoor je vrij bent in je voedingskeuze. Je leert flexibel te blijven en zelf keuzes te maken op het gebied van voeding.

Coaching traject: coaching draait om gedragsverandering. Bewustwording van (ongewenst) gedrag, het creëren van nieuwe gewoontes en routines die het makkelijker maken om jouw doel te behalen.  Door middel van de Giancarloloi app heb je altijd en overal toegang tot jouw coach!

Resultaatbewaking: je ontvangt een document waarin je zelfstandig jouw weekgemiddeldes kunt bijhouden. Dit resultaat communiceer je maandelijks naar je coach. Naast je gewicht kun je in de Giancarloloi app ook waardes zoals vetpercentage, vetmassa, spiermassa en omtrek noteren, deze kan je coach altijd inzien.

Giancarloloi APP: toegang tot jouw persoonlijke Giancarloloi app. met een account, voortgangstracker en lid van team Giancarloloi met tips/tricks en recepten en een dosis extra motivatie. Inclusief maandelijkse challenges!

Nutrition guide: duidelijke richtlijnen voor jouw dagelijkse kcal en de aanbevolen macro’s (koolhydraten, eiwitten en vetten), inclusief een voorstel van producten per macronutriënt. Je bent niet verbonden aan een voedingsschema, waardoor je vrij bent in je voedingskeuze. Je leert flexibel te blijven en zelf keuzes te maken op het gebied van voeding.

E-book: een uniek E-book geschreven vanuit mijn passie en ervaring. Een onderscheidend E-book met een persoonlijk verhaal. Dit E-book verteld hoe jij jouw leven kunt leiden en zo de beste versie van jezelf wordt met behulp van Giancarloloi coaching.