Premium

Premium Intakegesprek: door middel van een video call nemen we je intakeformulier door, formuleren we jouw doelstelling inclusief passende aanpak. Daarnaast nemen we samen het handboek door wat jou startklaar maakt voor het premium traject. Je krijgt uitleg over de resultaatbewaking, supplementen en prep guide. Naast deze documenten ontvang je een uitgebreide variatielijst waarmee je gemakkelijk dagelijks kunt variëren.

Trainingsschema: met het aantal trainingsdagen, oefeningen, aantal sets, herhalingen en rust op basis van jouw persoonlijk trainingsdoel. Inclusief +3000 oefeningen met 3D animaties voor de juiste uitvoering. Je ontvangt het trainingsschema zowel in de Giancarloloi app als een printversie, waardoor je altijd jouw voortgang in de gym kunt bijhouden. Inclusief Training Guide en eventuele introductietraining met Giancarlo Loi.

Voedingsschema: gebaseerd op jouw lichaam en persoonlijk doel. Met de juiste verdeling tussen eiwitten, koolhydraten en vetten voor jouw lichaam en doelstelling. Daarnaast ontvang je specifieke info over de maaltijden inclusief planning voor het beste resultaat. Flexibel: onbeperkte aanpassingen aan je voedingsschema met wekelijks nieuwe maaltijden op basis van jouw voorkeur(en). Tijdens een premium traject krijg je meer kennis over voeding (calorieën, macronutriënten, micronutriënten etc.) en leer je waarom deze aanpak werkt voor jouw lichaam en doelstelling.

Coaching traject: coaching draait om gedragsverandering. Bewustwording van (ongewenst) gedrag, het creëren van nieuwe gewoontes en routines die het makkelijker maken om jouw doel te behalen. Door middel van de Giancarloloi app heb je altijd en overal toegang tot jouw coach!

Resultaatbewaking: je coach houdt jouw voortgang strak in de gaten door middel van je wekelijkse gemiddelde af/toename van gewicht (deze worden dus voor jou bijgehouden). Daarnaast ontvang je het resultaatsbewakingsdocument inclusief vier overige meetmethodes waardoor jij altijd inzicht hebt in jouw resultaat, ook deze resultaten worden bijgehouden door je coach.

Maandelijks evaluatiegesprek: alleen premium members hebben maandelijks een evaluatiegesprek. Op deze manier houden we duidelijk inzicht in jouw voortgang en doelstelling. Daarnaast is er een mogelijkheid voor huidplooimetingen op locatie.

Wekelijkse reflectie: hierdoor krijg jij meer inzicht in je gedrag en kan je coach je direct coachen op diverse leefstijlfactoren.  Een échte stok achter de deur gedurende jouw leefstijlverandering.

Onbeperkt contact: altijd antwoord op jouw vraag door 24/7 coaching!

Giancarloloi APP: Toegang tot jouw persoonlijke Giancarloloi app: met een account, voortgangstracker en lid van team Giancarloloi met tips/tricks en recepten en een dosis extra motivatie. Inclusief maandelijkse challenges!

Handboek: Giancarloloi Online Coaching: het Giancarloloi handboek biedt in een aantal pagina’s zowel uitleg als handige tips/tricks om jouw leefstijl te veranderen. Daarnaast maakt het je startklaar voor het online coaching traject. Denk hierbij aan slaap, stress, ritme en andere leefstijlfactoren buiten bewegen en voeding die een belangrijke rol spelen binnen een duurzame leefstijlverandering en het behalen van jouw doelstelling.

Prepguide: maaltijden voorbereiden, zo doe je dat!: naast het feit dat het creëren van nieuwe leefstijlgewoontes en routines voorop staat kan ‘’mealpreppen’’ je ontzettend helpen bij het onderdeel voeding, maar wat houdt dit nu precies in en voor wie is het geschikt? Dit en meer wordt aan de hand van een aantal pagina’s uitgelegd. Naar aanleiding van deze informatie ga je diverse voordelen ervaren op het gebied van voeding, bewegen in combinatie met jouw leefstijl.

E-book: een uniek E-book geschreven vanuit mijn passie en ervaring. Een onderscheidend E-book met een persoonlijk verhaal. Dit E-book verteld hoe jij jouw leven kunt leiden en zo de beste versie van jezelf wordt met behulp van Giancarloloi coaching.